zondag 11 januari 2009

De koffers

Martijn heeft zijn koffer inmiddels gepakt...Nu de rest nog :-( Hoeveel schoenen, t-shirts, broeken en jurken heb je nodig voor 4 maanden? Dat is bijna een heel seizoen, je kan dan toch bijna niets achter laten in de kast? Tja dat kan dus niet, toch nog maar eens kritisch kijken naar het aantal t-shirts. Eerst maar een aantal van Martijn terug in de kast. Dat scheelt al heel wat, maar nog niet genoeg. Ik kan toch niet al zijn shirts terug leggen, of wel?... Oke 30 shirts voor mij is misschien ook een beetje overdreven, daar kunnen er best 5 van terug in de kast. Zwart zal ik toch minder dragen dus daar kunnen er wel een paar minder van mee.

En dan zeggen ze dat vakantie relaxt is... Er is inmiddels al een lichte stress ontstaan, het lijkt wel of die koffers jongen!! Van de twee koffers zijn we inmiddels op vier koffers gekomen. Ik heb nog een groeiruimte van 2 koffers dus als het allemaal niet lukt heb ik nog wat uitwijk mogelijkheid.

Nog een paar dagen en dan is het zover en kan ik niets meer inpakken :-)

3 reacties:

Anonymous Jan-Kees zei...

Als je niet te zwaar wilt tillen Tinus, mag je die koffer met alcohol wel in Brabant achterlaten. Ik zal er goed op letten. ;-)

13 januari 2009 11:54  
Blogger lieke zei...

Terwijl ik dit schrijf ben je al onderweg! Jammer dat ik je niet nog even heb kunnen spreken, maar zo zij het.. Geniet met volle teugen, ga ik ook doen, van mijn nieuwe baan vanaf 16 februari!
Ik heb er zo'n zin in dat de laatste weken bij Calder wat draaglijker worden!
Goeie reis en hopelijk tot ziens!
Annelieke

15 januari 2009 23:57  
Blogger buren van Bokito zei...

Hoi lieve allemaal,

Ik heb niet meer gebeld, dacht dat jullie het al druk genoeg hadden de laatste uurtjes! Maar... het is zover, jullie zijn er wrs al! Super en geniet!! liefs hes, jeroen en guus

16 januari 2009 11:00  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina