dinsdag 31 maart 2009

We zijn er nog

Na vijf heftige reisdagen, 2500 kilometer en twee grenzen zijn we van St Louis in Senegal aangekomen bij Tiznit in Marokko. Vanaf nu zullen we weer wat regelmatiger gaan ‘posten’. Mauretanië bleek wel internettoegang te hebben, maar met reisdagen van 10 of 11 uur ontbrak de energie om deze nog te bezoeken.

In Marokko blijven we nog tweeënhalve week. We hebben nog weinig gezien, maar wat we tot nu toe hebben gezien, belooft veel goeds voor de komende dagen. Het landschap is groener, het land welvarender en de mensen aardiger dan verwacht. Enige nadeel tot nu toe is dat in Tiznit het kwik in de camper ’s ochtends op 14,2 graden stond!!!!. Dat was zelfs voor Martijn onder een donsdeken te koud, dus hij heeft de verwarming aangezet (Ja Iris je leest het goed!).

Tot we Marokko verlaten rond de 18de zijn we bereikbaar op een nieuw nummer: namelijk +212 672391217

Onze mobiele guru weet nog niet hoe ze haar voicemail moet afluisteren vanuit het buitenland, dus de mensen die een felicitatie op de voicemail hebben achtergelaten: we gaan nog uitzoeken hoe het moet. Voor zij die denken: hu, felicitatie?, 29 maart is al weer enige dagen achter ons ;-).

Nieuwe reisverhalen over Mauretanie en Marokko. Bijgewerkte impressies van Senegal, Hugo, Mauretanie en Marokko. We hebben een hoop opgespaard!