dinsdag 25 maart 2008

Bericht uit Caïro

Er wordt hier regelmatig internet aangeboden, maar meestal hebben ze geen verbinding en blijkt het meer een truc om toeristen te trekken :-( Regelmatige blogs zullen dus wat lastig zijn, maar waar we kunnen houden we jullie op de hoogte.

Het is hier waanzinnig heet, en dan bedoelen we niet een beetje warm, maar echt heet (40 graden+). We zijn vrijdag aangekomen in Cairo en hebben eerst 2 dagen genoten van een luxe resort. Lekker relaxen aan het zwembad en nog even genieten van de luxe van een normale badkamer.

Inmiddels hebben we ons aangesloten bij de groep en hebben we al het een en ander gezien. Uiteraard de piramides en de moskee, de laatste was overigs erg mooi van binnen! Beetje dom: we waren middelen tegen muggen vergeten, dus de eerste nacht is Hugo al helemaal lek geprikt :-( Inmiddels hebben we van een van de groepsleden een muskietennet gekregen en hij begint weer wat te herstellen.

Martijn heeft de eerste kilometers in Cairo aan Ab overgelaten: wat een wegpiraten! Bij een 3-baans weg kunnen er ook gemakkelijk 6 autos naast elkaar rijden, echt geen enkel probleem. Het is natuurlijk wel wat krap en soms ook wel iets te krap, maar ach een krasje valt hier meestal niet op. De groep heeft overigens bij binnenkomst in Cairo last gehad van stenengooiers, is de film van Wilders soms uit? ;-)

Vanmiddag gaan we een jeepsafari maken in de woestijn en morgen gaan we naar de witte woestijn, er staan dus nog wat mooie dingen op het programma voor de komende dagen :-)

2 reacties:

Blogger Assummer Peer zei...

De film van Wilders is nog steeds niet uit. Denk zo langzamerhand ook dat die niet bestaat.

25 maart 2008 16:06  
Anonymous Anoniem zei...

Wij hebben gehoord dat er een flauw filmpje is gepubliceerd. Al zegt Ab dat hij wel al 3 X is aangesproken over de schande dat onze Balkie dit goed vindt.

Daan

31 maart 2008 8:19  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina