maandag 31 maart 2008

Zaterdag 29 maart 2008

Martijn is jarig!! Vandaag moeten we al weer op tijd vertrekken, wat inhoudt dat we om 7.00 uur opmoeten. Omdat Hugo graag eerst ballonnen wilde opblazen en liedjes voor papa wilde zingen gingen we al om half zeven uit de veren. Heel zachtjes.... pause.... NOT ging Hugo uit zijn bedje en gingen we de cadeautjes pakken en de ballonnen opblazen, papa mocht nog even slapen. Vijf minuten later kon Hugo echt niet langer wachtte en galmde hij uit volle borst Lang zal hij leven. Niet alleen hij, maar de hele camping had hem gehoord. Hugo had een heel mooi cadeau gemaakt voor papa, hij had een T-shirt beschilderd.

Daarna moesten we echt opschieten om op tijd klaar te zijn om in konvooi naar Oase Kharga te reizen. Onderweg zijn we nog even gestopt om een opgraving te bekijken en lekker te lunchen. Ze gaan daar toch heel anders om met bezienswaardigheden dan bij ons. Daan stapte daar een graftombe in en direct na de deur was een gat van 1 bij 1 meter en ongeveer 6 meter diep. Wij zouden hier toch voor zorgen dat mensen er niet in kunnen vallen, afdekken met een glasplaat of op z’n minst een hekje er om heen. Hier vinden ze dit soort dingen maar verspilling van middelen, los daarvan het was toch een gat om doden in te stoppen. Reële kans dat je dan gelijk op je plek bent ;-)

1 reacties:

Blogger Assummer Peer zei...

Jij bent toch gewend aan een groot gat in de grond na alle graverij van Martijn? Oh ja, daar staat speciaal voor jou een hekje omheen :-P

2 april 2008 13:19  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina